Fodbold nyheder

Tidl. holdkammerat advarede Lukaku om Chelsea-skifte

Af Stefan Lindahl

Radja Nainggolan rådede Romelu Lukaku til at blive i Inter i stedet for at skifte til Chelsea.

Article image

Sidste sommer skiftede Romelu Lukaku fra de forsvarende italienske mestre Inter til Chelsea, der i 2011 lokkede belgieren væk fra Anderlecht i hjemlandet. Opholdet har heller ikke denne gang været den store succes for den belgiske angriber, der i 21 Premier League-kampe i indeværende sæson har scoret fem gange og leveret en assist.


Det samme har nemlig været tilfældet i de to tidligere Premier League-sæsoner, hvor Lukaku har repræsenteret Chelsea. I 2011/2012-sæsonen spillere Lukaku otte Premier League-kampe for London-klubben uden at komme på tavlen. I sæsonen efter blev han sendt på et leje-ophold hos West Bromwich, hvor belgieren nettede 17 gange i 35 kampe. Året efter var han tilbage i Chelsea igen for blot at spille to Premier League-kampe og blive sendt afsted til Everton.

Derfor forstod Lukakus tidligere landsholdskollega Radja Nainggolan heller ikke Lukukas ønske om en Chelsea-retur sidste sommer. I et interview fortæller Nainggolan, som også selv har spillet i Inter, ifølge Football Italia:

- Jeg har fortalt Lukaku, at han var den bedste angriber i verden hos Inter. Holdet og systemet var bygget rundt om ham. Han drømte om at komme tilbage til Chelsea, men det er tredje gang, han tager derhen, og det ender altid på den samme måde.

- Var han blevet i Inter, havde han været verdens bedste angriber i fire eller fem år, og det har jeg fortalt ham.

Chelsea betalte 863 mio. kroner for 28-årige Lukaku. Dermed blev den belgiske angriber den dyreste transfer nogensinde i London-klubben. 252 mio. kroner dyrere end nummer to og tre på listen Kai Havertz og Kepa Arrizabalaga. Lukakus nuværende kontrakt med Chelsea løber frem til sommeren 2026.

Mere om Romelu Lukaku

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik