Fodbold nyheder

Juve kigger på PSG-profil

Af Stefan Lindahl

Juventus overvejer Angel Di Maria, der kan forlade Paris Saint-Germain gratis til sommer, som erstatning for Paulo Dybala.
Article image
Ritzau-Scanpix
Paulo Dybala er fortid i Juventus til sommer, når hans kontrakt med klubben udløber. Serie A-klubben er derfor ved at afsøge transfermarkedet for mulige løsninger. Her er Torino-klubben faldet over Angel Di Maria, der ligesom som sin landsmand Dybala har kontraktudløb efter inderværende sæson. Det meddeler den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio.


Di Maria har tidligere givet udtryk for, at han er presset over den manglende kontinuerlige spilletid i Paris-klubben, hvor han slås om en plads i startopstillingen med blandt andre Lionel Messi, Kylian Mbappé og Neymar. Derfor er argentineren også selv indstillet på en fransk exit.

Angiveligt er Juve villige til at tilbyde 34-årige Di Maria en et- eller to-årig kontrakt. Til ESPN fortalte Di Maria i efteråret 2021, at han ønsker at slutte sin aktive fodboldkarriere i hjemlandet Argentina. Her gjorde han klart, at det er overvejelser, som han vil vente med til VM-slutrunden i Qatar senere i 2022 er afviklet. Med en kort kontrakt i Juventus vil det stadig være muligt for argentineren.

34-årige Di Maria har båret PSG-trøjen siden 2015, hvor han kom til fra Manchester United for 481 mio. kroner. 290 kampe har argentineren i den tid spillet for pariserne, som han blandt andet har vundet fire franske mesterskaber med. I 2014 blev han kåret som årets argentinske fodboldspiller, og sidste sommer blev han matchvinder i Copa America-finalen, og sikrede dermed sit hjemlandet deres første sejr i turneringen siden 1993.

Mere om Ángel Di María

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik