Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.
Article image
Manchester City har en aftale om personlige vilkår med Borussia Dortmund og den norske angriber Erling Braut Haaland. (Mail)


City er klar til at udløse frikøbsklausulen på 550 millioner kroner. i Haalands kontrakt. (Sky Sports)

RB Leipzig har sat en pris på 490 millioner kroner på Manchester United-målet Christopher Nkunku. Den 24-årige franske midtbanespiller har scoret 17 mål i 30 Bundesliga-kampe i denne sæson. (Bild)

Den uruguayanske angriber Luis Suarez kan være indstillet på et gensyn med den tidligere Liverpool-holdkammerat Steven Gerrard i Aston Villa, når hans kontrakt i Atletico Madrid udløber til sommer. (Birmingham Mail)

West Ham overvejer et sommerskifte for England og Burnley-målmand Nick Pope. (Times)

Matt Targett vil have Newcastle United til at gøre sit låneskifte fra Aston Villa permanent. Den 26-årige engelske venstreback er opsat på at være en del af Eddie Howes projekt på trods af at han har tre år tilbage af sin Villa-kontrakt. (Chronicle)


Newcastle er i prime position til at underskrive med Rangers' 18-årige ungdomsholdsprodukt Alex Lowry, efter at den skotske midtbanespillers agent havde samtaler med The Magpies' rekrutteringschef. (Football Insider)

Tunesien vil have den franskfødte Southampton-forsvarsspiller Yan Valery til at skifte international troskab og spille for dem ved VM i Qatar. Valery er berettiget, da hans mor er tuneser. (Mail)

Manchester United og Erik ten Hag er tæt på at afslutte deres forhandlinger, men vil vente med at offentliggøre aftalen officielt, indtil en kompensationsklausul på 15 millioner kroner til den hollandske træner er blevet aftalt med hans nuværende klub Ajax. (Fabrizio Romano)

Rudiger afviste Manchester United, efter de havde talt med hans repræsentanter. Hans prioritet er en klub, der garanteret vil kvalificere sig til næste sæsons Champions League. (Manchester Evening News)

West Ham vil udløse den etårige forlængelse, der er indbygget i den italienske midterforsvarer Angelo Ogbonnas kontrakt, når den udløber i slutningen af sæsonen. (The Athletic)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik