Fodbold nyheder

Gasperini: Danmark er skyld i Mæhle udfordringer

Af Emre Arslan

Atalanta-cheftræner Gian Piero Gasperini fortæller, at det har været et problem for Mæhle at tilpasse sig, når han så ofte er afsted med landsholdet.

Article image

Joakim Mæhle har for det danske-landshold været garant for gode præstationer, hvor han både har lavet flotte mål og oplæg.


Det har man dog ikke set meget af i Italien, hvor han har haft svært ved at få fast spilletid hos Atalanta. I den seneste periode har der heller ikke været udsigt til en plads i startelleveren.

Atalanta-cheftræner Gasperini er opmærksom på Mæhles situation, hvor han ikke har kunnet finde kontinuitet i klubben, og italieneren siger at et problem muligvis kunne være, at han er afsted landsholdet for ofte.

- Alle afbrydelserne med landsholdet har været lidt af et problem i forhold til at bevare fokus på ligaen her. Men han er en spiller, som, vi synes, er meget pålidelig, siger han og fortsætter:

Og så håber vi, at han også kan score de mål, han scorer på landsholdet, her, udtaler Gian Piero Gasperini til TV2 Sport.

Torsdag aften skal Atalanta spille i Europa League-kvartfinalen, når de møder RB Leipzig, men det bliver igen uden Joakim Mæhle. Da han lige er blevet opereret for blindtarmsbetændelse.

Mere om Joakim Mæhle

Mere om Atalanta

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik