Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Her følger onsdagens engelske rygter.
Article image
Manchester United og Tottenham har begge udset sig West Brom´s målmand Sam Johnstone, som transfermål for sommerens transfervindue. Englænderen kan hentes på en fri transfer. (Sky Sports).


Brentford håber på, at de kan beholde Christian Eriksen efter hans korte kontrakt, udløber til sommer. De får dog massiv konkurrence fra Eriksens tidligere klub Tottenham. (90 min).

Manchester City´s unge målmand Gavin Bazunu tiltrækker sig stor interesse fra flere klubber i Premier League. Den 20-årige målmand skal diskutere fremtiden i City, når lejeopholdet i Portsmouth når sin ende til sommer. (The 42).

Brentford er interesserede i at hente den ukrainske kantspiller Mykhaylo Mudryk. Den 21-årige spiller til daglig for Shaktar Donetsk. (Sky Sports).

Arsenal og Manchester United er begge interesserede i at hente Napolis nigerianske angriber Victor Osimhen, men Napoli har ikke den store interesse i at lade den 23-årige angriber gå. (TeamTalk).

Det er ikke faldet i god jord hos Manchester Uniteds spillere, at de har tilbudt Paul Pogba en kontrakt, der vil gøre ham til den bedst betalte spiller i Premier League. (Mirror).


Liverpool er interesserede i at hente den brasilianske forsvarsspiller Gleison Bremer, der til dagligt spiller i Torino. De har tidligere haft følere ude i januar. (Tuttomercato).

Manchester United ser på mulighederne for at hente RB Leipzigs Christopher Nkunku, der har scoret 17 mål og lavet 12 assist i denne sæsons Bundesliga. (Florian Plettenberg).

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik