Fodbold nyheder

Milan tilbudt Benfica-profil

Af Stefan Lindahl

AC Milan har holdt møder med Benfica-midtbanespillerens Julian Weigls agent, og er blevet tilbudt spilleren, som ønsker at prøve sig af i en ny liga.
Article image
Ritzau-Scanpix
AC Milan er på markedet efter en central midtbanespiller, som skal lukke hullet efter Franck Kessie, der forventes at skifte til FC Barcelona på en fri transfer til sommer. LOSC Lille-profilen Renato Sanches står øverst på milanesernes ønskeliste, men nu er et andet interessant navn landet på Milans radar.


Ifølge den italienske journalist Daniele Longo er Serie A’s dukse blevet tilbudt Benficas midtbanespiller Julian Weigl, og man har angiveligt allerede holdt møder med spillerens agent Volker Struth. Portugisernes prisskilt på tyskeren er dog en bekymring for Milan.

Efter sigende vil den portugisiske hovedstadsklub have 300 mio. kroner for Weigl. Det er mere end de dobbelte i forhold til, hvad Benfica betalte for den tyske midtbanespiller, da han skiftede til Benfica fra Borussia Dortmund i 2020. Dengang betalte Benfica 160 mio. kroner for Weigl.

Det er angiveligt 26-årige Weigl selv, som ønsker et skifte væk fra Benfica, da han ønsker at prøve sig af i en ny liga. Weigl har spillet 107 førsteholdskampe for Benfica. Den italienske Serie A skulle efter sigende stå øverst på ønskelisten over destinationer for tyskeren.

Mere om Julian Weigl

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik