Fodbold nyheder

Avis: PSG har givet Pogba et tilbud

Af Daniel Fisker

Paris Saint-Germain forsøger tilsyneladende at udnytte Paul Pogbas snarlige kontraktudløb i Manchester United.
Article image
Paul Pogba kunne godt ligne en mand, som er på vej til at rykke teltpælene op på Old Trafford. Manchester Evening News mener at vide, at franskmandens holdkammerater føler, at han allerede er væk fra Manchester United, før han tager hul på de sidste to måneder af sin kontrakt.


Bejlerne til en transferfri Paul Pogba er tilsyneladende mange. Juventus vil efter sigende gerne have Pogba tilbage, mens Paris Saint-Germain også er inde i billedet. Manchester Evening News rapporterer i forlængelse heraf, at den franske hovedstadsklub nu har givet Pogba et tilbud.

Den engelske avis mener desuden at vide, at PSG har tilbudt Pogba en større løn en Manchester United, som i januar gjorde et – tilsyneladende forgæves – forsøg på at forlænge midtbaneprofilens kontrakt. The Mirror kunne dengang fortælle, at Manchester United tilbød Pogba en ugeløn på knap 4,5 millioner kroner.

Der er ifølge L’Équipe to spillere i Paris Saint-Germain, som får mere i løn end 4,5 millioner kroner om ugen. Det er Neymar, som indkasserer en ugeløn på syv millioner kroner, og Lionel Messi, som inkasserer en ugeløn på 5,8 millioner kroner. Pogba bliver dermed medlem af en eksklusiv klub, hvis han takker ja til parisernes tilbud.

Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik