Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Anders Mathiasen

Salah bliver i Liverpool, Liverpool vil handle ind hos konkurrenter og Tuchel vil skille sig af med profilerede angribere.
Article image
Mohamed Salah er tæt på at underskrive en ny kontrakt med Liverpool, hvilket vil holde egypteren på Anfield indtil slutningen af sin karriere. (Sunday Mirror)


Manchester City og Liverpool har fået at vide, at det 17-årige stortalent Gavi ser ud til at skrive under på en ny stor kontrakt med FC Barcelona. (90min)

Liverpool vil hente en verdensklasse midtbanespiller til sommer, og her peger pilen på West Hams Declan Rice. (Football Insider)

Leicester overvejer, om de skal sælge deres profilerede midtbanespiller James Maddison, så de kan styrke flere positioner i truppen. James Maddison er vurderet til at have en værdi på 441 millioner kroner. (Mail on Sunday)

Manchester Citys jagt på Erling Haaland ser nu ud til at have indvirkning på stortalentet Phil Phodens kontraktsituation, da han ser ud til at lande en forbedret kontrakt med en betragtelig lønforhøjelse. (Daily Star Sunday)

Newcastle, West Ham, Southampton og Tottenham er alle interesserede i at hente West Broms 29-årige målmand Sam Johnstone. (Mail on Sunday)

Arsenals tyske målmand Bernd Leno er klar til at afvise et tilbud fra Newcastle for i stedet at skifte tilbage til Bundesligaen. (Daily Star Sunday)

Chelsea-manager Thomas Tuchel vil skille sig af med de to angribere Romelu Lukaku og Timo Werner til sommer. (Football Insider)

Mere om Mohamed Salah

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik