Fodbold nyheder

Torino-profil vil til Milan, men Serie A’s dukse kigger på Liverpool-angriber

Af Stefan Lindahl

Andrea Belotti forlader til sommer Torino på en fri transfer, og angriberen drømmer om et skifte til AC Milan. Milan derimod har øjnene rettet mod Liverpools Divock Origi.
Article image
Ritzau-Scanpix
Andrea Belotti eller Divock Origi? Det er det store spørgsmål, når det handler om, hvilken angriber der skal være en del af AC Milans trup efter sommerens transfervindue. Andrea Belotti er i hvert fald klar på at skifte gratis til AC Milan, når hans kontrakt udløber efter indeværende sæson. Det meddeler den italienske journalist Daniele Longo.


En ting kan dog stå i vejen for Belottis drømmeskifte. Liverpools Divock Origi kan nemlige også skifte gratis til sommer, og den belgiske angriber står højt på ønskelisten hos milaneserne. I indeværende sæson har Olivier Giroud og Zlatan Ibrahimovic været de to spidsangribere i Milans Serie A-trup, hvor Ante Rebic af flere omgange har været afløser på grund af skader, hvorfor milaneserne gerne vil styrke positionen. Gerne så billigt som muligt.

Belotti, som er anfører i Torino, drømmer så meget om skiftet til Milan, at den italienske angriber angiveligt har afvist lukrative kontrakttilbud fra flere arabiske klubber samt Toronto FC, som tidligere på året sikrede sig Napoli-kaptajnen Lorenzo Insignes underskrift. To andre Serie A-klubber i form af Napoli og Atalanta kigger også på Belotti.

Det eneste, der er sikkert i forbindelse med 28-årige Belottis fremtid, er, at den ikke er i Torino. Efter sigende har Belottis nuværende arbejdsgiver forsøgt at genåbne forhandlingerne, men den dør har angriberen selv lukket.

Mere om Andrea Belotti

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik