Anders Mathiasen

Engelsk fodboldekspert med opsang til Dele Alli

Den engelske fodboldekspert og tidligere fodboldspiller Stan Collymore mener, at Dele Alli skal tage en stor beslutning i sin karriere.
Den engelske midtbanespiller Dele Alli skiftede i vinterens transfervindue til Everton, men han har endnu ikke startet en Premier League-kamp under den nye manager Frank Lampard. Den engelske midtbanespiller har lidt et fald fra tinderne. Fra at være en vigtig profil under Pochettino i Tottenham til at være en marginalspiller til nu at have svært ved at komme på holdet i Everton.

Det kommenterer fodboldekspert Stan Collymore nu på i en artikel for den britiske avis The Mirror.

- Dele Alli bliver nødt til at besvare nogle seriøse spørgsmål vedrørende sin karriere - for ham selv. Han skal spørge sig selv: Vil du spille professionel fodbold, eller vil du ikke? Hvis du ikke vil det, skal du forsøge at klare dig i så mange år som muligt på din tidligere karriere og dit ry som fodboldspiller og skifte fra klub til klub ned gennem rækkerne. Everton til Norwich til Championship, skriver Collymore.

- Jeg vil sige, at han skal få fingeren ud og starte forfra i både sit professionelle liv sit personlige. Vær mere disciplineret med dig selv. Lyt til Frank Lampard. Bliv på træningsbanen længere end de andre. Vær den første på træningsbanen og den sidste til at forlade den.

- Han er kun 25, og han burde stadig have 5-6 gode år tilbage på højt internationalt niveau. Men det her er en skillevej, hvor han skal beslutte, hvad han virkelig vil med sit liv.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER