VM Kvalifikation Afrika
FT
0 - 1
(0 - 1)
Cameroun
Algeriet
I. Slimani (40)
Torsten Brix

Superliga-spiller med VM-drømme

Kommer Cameroun mon til VM?
- VM er en kæmpe ting for Cameroun og den camerounske befolkning. Jeg kan huske, da jeg var barn og så kampene på fjernsynet. Der har jo været så mange fantastiske spillere ved VM.

Sådan siger SønderjyskE-spilleren Duplexe Tchamba, som er indkaldt til det stærke landshold fra Cameroun til VM-kvalifikationskampene imod Algeriet. Dette er sket efter en rigtig god sæson af forsvarsklipperen fra SønderjyskE og han drømme om VM og siger til Tipsbladet:

- Det stærkeste minde, jeg har fra VM, må være fra VM 2010 i Sydafrika. Det var det første af slagsen i Afrika, og det var helt fantastisk, da Siphiwe Tshabalala scorede i åbningskampen, og de sydafrikanske spillere dansede rundt i deres måljubel. På det tidspunkt sad jeg med følelsen af at være en del af én stor fest, der gjaldt alle afrikanere.

- Atmosfæren i Cameroun er ubeskrivelig, når der bliver spillet VM-kampe. Vi har jo lige afviklet De Afrikanske Mesterskaber (i januar/februar red.), og der var stemningen helt fantastisk. I Cameroun lever vi for fodbold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER