Anders Mathiasen

Timo Werner med opsigtsvækkende kommentar

Efter Tysklands 2-0-sejr over Israel i går lørdag, hvor Timo Werner scorede, kom han med opsigtsvækkende udtalelser omkring sin tid i Chelsea.
Da Chelsea hentede Timo Werner i 2020 fra Leipzig for den nette sum af 473 millioner kroner, havde man håbet på mere fra angriberen, end hvad det er blevet til. Det er hverken blevet til mange mål eller assists for Chelsea i sin første tid i klubben, og Timo Werner kommer nu selv med en forklaring derpå ifølge den britiske avis Daily Mail.

- Jeg er en angriber, og jeg vil altid score mål. Tingene går ikke som de skal i Chelsea, og så er det rart, at det går så godt for landsholdet under Hansi Flick. Jeg nyder virkelig at spille fodbold, og det er ligemeget, hvor jeg spiller. Men der er forskel på spillestilen i Chelsea og her på landsholdet, lagde den tyske angriber ud.

Timo Werner scorede som sagt i Tysklands 2-0-sejr over Israel, hvilket betyder, at Tyskland nu har vundet otte kamp i træk under Hansi Flick.

- Den spillestil vi har på landsholdet, passer mig måske bedre. Her har jeg altid mulighed for at score. Jeg føler mig godt tilpas her, slog Werner fast.

Timo Werner skiftede til Chelsea efter, at han i sin sidste sæson i Tyskland scorede 34 mål fordelt på 45 kampe. Chelsea håbede på, at man kunne bygge videre på den samme form på Stamford Bridge, men tingene er ikke gået som planlagt siden. Werner har til dags dato scoret syv mål i 28 optrædener for Chelsea, og han er ikke fast starter på Chelsea-holdet, hvor mange offensive spillere byder sig til.

Hvis Timo Werner ikke får gang i målscoringen, kan man fra Chelseas side være nødt til at sende ham videre. Han er flere gange blevet rygtet tilbage til Tyskland, hvor Borussia Dortmund angiveligt skulle være interesserede i at hente angriberen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER