Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Mohamed Salah kan være på vej sydpå, Newcastle United jager stadigvæk en gammel flamme, mens Liverpool ikke har tænkt sig at kaste sig ind i en højaktuel og stor transferkamp.
Article image
Ritzau-Scanpix
FC Barcelona-træneren Xavi er fast besluttet på at hente Mohamed Salah til Camp Nou, fordi den catalanske storklub ser ud til at gå glip af Erling Haaland, som hidtil har stået højest på Barcas ønskeliste. (Mundo Deportivo)


Liverpools håb om at få fingrene i midtbanetalentet Gavi er vokset, fordi den 17-årige FC Barcelona-spiller har afvist det tredje kontraktudspil på Camp Nou. (Marca)

Leeds United har afvist et bud fra FC Barcelona, som havde tilbudt knap 260 millioner kroner for den brasilianske kantspiller Raphinha. Den 25-årige brasilianer er udstyret med en frikøbsklausul på 535 millioner kroner. (Sport)

Wolverhamptons 22-årige kantspiller Pedro Neto, som er vendt tilbage efter en langvarig skadespause, er dukket op på Paris Saint-Germains ønskeliste. (Mail)

Newcastle United er parat til at tage kampen op mod AC Milan, som også er interesseret i Lille-forsvareren Sven Botman. Det lykkedes ikke for ”The Magpies” at få fingrene i den 22-årige midtstopper i januar. (The Times)

Newcastle United pønser også på at forstærke angrebet ved at hente Benfica-angriberen Darwin Nunez, selvom Arsenal også er stærkt interesserede i den 22-årige angriber. (The Athletic)


Arsenal forhandler i øjeblikket med den brasilianske landstræner, Tite, som træder tilbage fra sin landstrænerpost efter VM-slutrunden i Qatar. (ESPN)

Manchester United er ivrige efter at få fingrene i den schweiziske forsvarsspiller Manuel Akanji, som har afvist flere kontrakttilbud fra Borussia Dortmund. Den 25-årige forsvarsspiller er af Bundesliga-klubben værdisat til 225 millioner kroner. (Mirror)

Liverpool, Manchester City og Manchester United kæmper om Rangers’ 16-årige angriber Rory Wilson. (Star)

Liverpool har ikke planer om at slutte sig til kampen om West Ham-profilen Declan Rice denne sommer, selvom Jürgen Klopp er en stor beundrer af den 23-årige midtbanedynamo, som står på ønskelisten i Manchester United, Manchester City og Chelsea. (Football Insider)

Arsenal og Tottenham holder begge et vågent øje med den 18-årige midtbanespiller Lesley Ugochukwu, som i øjeblikket slår sine folder i franske Stade Rennais. (L’Equipe)

Arsenals schweiziske midtbanespiller Granit Xhaka står stadigvæk på ønskelisten hos AS Roma og José Mourinho. (Gazzetta dello Sport)

Marcelo Bielsa er blevet kontaktet af Leeds United, som måske er interesserede i at få ham tilbage som manager, selvom det ikke engang er en måned siden, at Bielsa blev fyret fra den post. (Star)

West Ham får snart fingrene i Nikola Milenkovic, som længe har stået på West Hams ønskeliste. Den 24-årige serber og Fiorentina har indgået en gentlemanaftale vedrørende ”The Hammers”. (TeamTalk)

Ismaila Sarr kunne have forladt Watford til fordel for Liverpool i sommer. Liverpool er stadigvæk interesserede i den 24-årige senegaleser, som AC Milan nu også er interesserede i. (Corriere dello Sport)

Tottenham er ved at køre et bud i stilling på den 22-årige franske forsvarsspiller, Boubacar Kamara, som har kontraktudløb i Olympique de Marseille til sommer. (Football London)

Hollywood-skuespilleren George Clooney vil ikke udelukke, at han er i spil til at købe Derby County. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik