Anders Mathiasen

Eden Hazards skadeshelvede fortsætter

Eden Hazards turbulente tid siden skiftet til Real Madrid ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt.
Siden den belgiske superstjerne Eden Hazard skiftede Chelsea ud med Real Madrid i sommeren 2019, har karrieren været en rutchebanetur, der primært har bestået af langsom kørsel op ad en stejl bakke, og den bakke ser nu ud til at blive endnu længere.

Real Madrid har her til eftermiddag udsendt en pressemeddelelse, hvor der står, at Eden Hazard skal opereres inden for de næste par dage for at komme de problemer til livs omkring hans ankel, som han igennem længere tid har døjet med. Det betyder, at Eden Hazard nu kan se frem til sin skadespause nummer 16, siden skiftet til Real Madrid.

Tidligere på ugen kunne vi på indkast.dk bringe en artikel om, hvorfor der sidder stjernespillere til flere milliarder kroner på Real Madrids bænk, som ikke bliver brugt af Carlo Ancelotti. Deri er en del af forklaringen om netop Eden Hazard, at hans fysiske formåen ikke er god nok, og at Ancelotti mener, at det er en del af grunden til, at Hazard ikke længere befinder sig på samme tekniske niveau som tidligere, mens der også er hård konkurrence fra en spiller som Vinicius, som p.t. brænder La Liga af.

Siden Hazard kom til Real Madrid i 2019, har han spillet 65 kampe fordelt på alle turneringer, hvilket svarer til et gennemsnit på 21 kampe pr. sæson. I disse 65 kampe, som han har spillet, har han formået at score seks mål og lave ti assists. Til sammenligning spillede han 50 kampe for Chelsea i 18/19-sæsonen, sæsonen inden han blev solgt, mens han lavede 21 mål og stod for 23 assists.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER