VM Kvalifikation Europa
FT
0 - 1
(0 - 0)
Italien
Nordmakedonien
A. Trajkovski (90)
Emre Arslan

Mancini er fortsat landstræner for Italien

Italien tabte til Nordmakedonien, og derfor kommer Italienerne ikke med til VM, men landstræner Roberto Mancini skal dog ikke frygte for at miste sit job, siger præsidenten for det italienske fodboldforbund Gabriele Gravina.
Det var ikke så mange måneder siden, at Roberto Mancini og Italien kunne fejre den store EM-triumf på Wembley, men det er nu i fortiden efter den store skuffelse mod Nordmakedonien.

Italien misser nemlig endnu en VM-slutrunde efter 0-1-nederlaget, og det havde ikke mange forventet.

Det siger Gabriele Gravina, som er præsident for fodboldforbundet.

- Det er fodbold, og når man er i denne sport, er man nødt til at acceptere disse ting. Jeg er virkelig ked af det for vores tilhængere.

- Den store glæde, vi havde i sommer, er der stadig, men også den store bitterhed over dette nederlag. Vi havde ikke forventet dette.

- Disse mænd gav vores land en vidunderlig drøm for bare et par måneder siden. I aften blev det dog bevist at vi i Italiensk fodbold stadig mangler at arbejde på nogle ting.

Gabriele Gravina fortæller samtidigt, at de stadig tror på Mancini.

- Jeg håber, at Mancini fortsætter med os. Han har et engagement med os i dette projekt, og jeg håber, at han kan ryste denne eliminering af sig ligesom alle italienere, siger Gabriele Gravina til Football Italia.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER