VM Kvalifikation Europa
FT
0 - 1
(0 - 0)
Italien
Nordmakedonien
A. Trajkovski (90)
Philip Dar

Mancini efter choknederlag: Jeg ved ikke hvad jeg skal sige

Torsdag aften tabte de italienske europamestre højst overraskende til Nordmakedonien
Den italienske landstræner Roberto Mancini var tom for ord efter at have set sit hold tabte 0-1 på hjemmebane til upåagtede Nordmakedonien i VM-playoff. Nederlaget betyder, at de forsvarende europamestre misser VM for anden gang i træk.

Efter at have leveret en heroisk forsvarsindsats, sendte Nordmakedonien Italien ud i mørket i kampens tillægstid, da den tidligere AaB-angriber Aleksandar Trajkovski sendte en flot afslutning ind bag Gianluigi Donnarumma i det italienske mål og Italien måtte derfor lide nationens første hjemmebanenederlag i 60 år i VM-kvalifikationen.

Efter kampen, havde den italienske landstræner svært ved at sætte ord på følelserne overfor den fremmødte presse.

- Det er svært at sige noget lige nu. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Sidste sommer var en fantastisk rejse, nu oplever vi den største skuffelse. Det bliver svært at komme over og jeg er meget ked af det på drengenes vegne. Jeg elsker dem endnu mere i aften end i juli. Jeg er træner og dermed den mest ansvarlige, ikke drengene. De har en stor fremtid i vente, som skal forme vores landshold. Vi fortjente ikke den her sejr, udtalte Roberto Mancini efter kampen ifølge ESPN.

Nordmakedoniens sejr over Italien betyder, at de skal møde Portugal på tirsdag i en altafgørende kamp om en VM-billet til vinterens slutrunde i Qatar.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER