Fodbold nyheder

Juventus forbereder monster-bud på Liverpool-stjerne

Af Asbjørn Steffensen

Den italienske storklub er blevet forelsket i Mohamed Salah og er villig til at smide store summer penge efter egypteren.
Article image
For tredje år i træk røg den italienske storklub, Juventus, ud af Champions Leagues ottendedelsfinaler efter et samlet nederlag til Villareal. Nu vil klubben for alvor gøre noget ved den manglende succes i Europa, og det bliver måske med Premier Leagues største stjerne i spidsen for det projekt.


Ifølge det italienske medie Gazzetta dello Sport er Juventus nemlig villige til at bruge enorme summer på forstærkninger til sommer, hvor Liverpools Mohamed Salah er klubbens førsteprioritet.

Salahs nuværende kontrakt med Liverpool udløber i sommeren 2023, men forhandlingerne har vist sig at være lidt besværlige. Egypteren vil gerne blive i Liverpool, men har ingen intentioner om at acceptere klubbens nuværende kontrakt-tilbud, da det er for lavt.

Juventus lavede den sjettedyreste transfer i Serie A's historie, da de i vinterens transfervindue hentede Fiorentinas Dusan Vlahovic. Salah-handlen vil formentlig blive endnu dyrere.

Klubben fra Torino er i gang med dens værste periode i mange år, med endnu et tidligt exit i Champions League og en fjerdeplads i Serie A.

Salah har været intet andet end en succes for Liverpool, siden han kom til klubben fra Juventus ligarivaler, AS Roma, i 2017. Derudover har Egypteren også spillet for Fiorentina i Serie A.

Det er blevet til 153 mål og 57 assists i 239 kampe for Salah i den røde Liverpool-trøje.


Mere om Mohamed Salah

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik