Philip Dar

Lørdagens engelske rygter

Bernardo Silva har hjemve, Tielemans overvejer sine muligheder og Manchester City har hentet fremtidens mand.
Manchester Citys portugisiske midtbanespiller Bernardo Silva har udtalt, at han planlægger en retur til sit hjemland, Portugal og sin tidligere klub, Benfica. (Mail)

Chelsea-manager Thomas Tuchel har afvist spekulationer om, at han skulle være på vej til Manchester United. Tyskeren har, ifølge ham selv, alt hvad han har brug for i klubben fra Stamford Bridge. (Metro)

Manchester City forventes at tilbyde den spanske midtbanespiller Rodri en ny kontrakt, da hans nuværende udløber i 2025. (Telegraph)

Den belgiske midtbanespiller Youri Tielemans, som har kontrakt med Leicester indtil 2023, forhandler med klubben om sin fremtid og den 24-årige vil undersøge sine muligheder til sommer. (Metro)

Manchester City har indgået en aftale med Atletico Mineiro om at hente den 17-årige brasilianske angriber, Savio, som har spillet på de brasilianske ungdomslandshold. City betaler angiveligt 48 millioner kroner for 17-årige Savio.

West Ham har tilsluttet sig Newcastle i jagten på Nantes´ 24-årige franske midtbanespiller Ludovic Blas. (Football Transfers)