Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Liverpools egyptiske angriber Mohamed Salah er ikke desperat efter at forlade Anfield til sommer og kan i stedet skifte gratis næste år, når hans kontrakt udløber. (Fabrizio Romano)


Liverpool-boss Jürgen Klopp vil ikke tale med Salah og hans agent efter forhandlingerne om en ny aftale er brudt sammen. (Mirror)

Manchester City er klar til at gøre Haaland til den bedst betalte spiller i England med en ugeløn på 4,4 millioner kroner. (Mail)

Manchester United rygtes at vil hente den engelske landsholdskaptajn Harry Kane for 797 millioner kroner, men Kanes interesse i skiftet afhænger af, om den nuværende PSG-træner Mauricio Pochettino bliver ny Manchester United-manager. Kane spillede under Pochettino, da argentineren var i Tottenham. (GiveMeSport)

Kane har udtalt, at han er motiveret for at blive endnu bedre under Tottenham-manager Antonio Conte, selvom Manchester United har vist interesse for angriberen. (Sky Sports)

Manchester United har indgået en aftale med Brightons 18-årige midtbanespiller Toby Collyer. (Mirror)


Collyer skifter til United på en aftale gældende til 2026. (Express)

Manchester United har forhørt sig om Borussia Dortmunds 26-årige schweiziske midtstopper Manuel Akanji. (Express)

Fulham er interesseret i at hente Liverpools engelske forsvarsspiller Joe Gomez og walisiske højreback Neco Williams, som har imponeret på sit lejeophold i netop Fulham. (Express)

Arsenal, Real Madrid og FC Barcelona kæmper alle om Napolis 25-årige spanske midtbanespiller Fabian Ruiz. (Corriere dello Sport)

Arsenal har fået yderligere 177 millioner kroner til at hente en ny angriber. Pengene kommer fra salget af franske Matteo Guendouzi og uruguayanske Lucas Torreira. (Mirror)

The Gunners har forhørt sig hos Real Madrid omkring en mulig aftale med den 31-årige belgier, Eden Hazard. (Foot Mercato)

Arsenal forventes at forhandle om en ny kontrakt med den 20-årige franske forsvarsspiller William Saliba, som har imponeret på sit lejeophold i Marseille. (Mail)

Den tidligere Manchester United-forsvarsspiller Rio Ferdinand synes, at Manchester-klubben bør hente Paris Saint-Germains brasilianske midtstopper Marquinhos, samt FC Barcelonas Ronald Araujo, som forstærkninger til defensiven. (MEN)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik