Fodbold nyheder

Juve klar til at slås med Inter om Sassuolo-angriber

Af Stefan Lindahl

Giacomo Raspadori har længe været på Inters ønskeliste, men nu har Juventus i sinde at blande sig i kampen om italienerens underskrift.
Article image
Serie A-klubben Inter har i løbet af hele sæsonen været interesserede i Sassuolos offensiv-spiller Giacomo Raspadori. Det bliver dog ikke uden kamp fra en liga-konkurrent, hvis Inter vil have fingrene i den 22-årige italiener. Det meddeler Football Italia. Ifølge mediet topper Raspadori nemlig Torino-klubbens ønskeliste, hvis enten Alvaro Morata eller Moise Kean forlader truppen til sommer.


Raspadori har været Sassuolo-spiller siden ungdomsårene. I indeværende sæson har italeneren i 28 Serie A-kampe scoret ni mål og leveret fem assist. Derfor har den 22-årige angriber gang i sin mest målrige sæson. Ved EM-slutrunden i sommeren 2021 var Raspadori en del af Italiens EM-trup frem til kvartfinalen. Angriberen fik et kvarter på banen i den sidste gruppekamp, hvor Wales blev besejret med 1-0.

Ifølge mediet kan Kean forlader Juve, da klubbens træner Massimiliano Allegri ikke er overbevist om, at han er den rigtige makker til førstevalget i angrebet Dusan Vlahovic. Derudover skulle Kean også være et varmt navn i Torino, som han repræsenterede som ungdomsspiller, hvor Andrea Belotti ser ud til smutte på en fri transfer til sommer.

Hvad angår Morata, så vil Juventus ikke indløse den 268 mio. kroner store købsoption, der er en del af den leje-aftale, som Juventus lavede med Atletico Madrid, da den spanske angriber blev sendt til Torino for snart to sæsoner siden. Hvis Juve ikke kan få nedslag i prisen, så vil spanieren derfor angiveligt også være fortid i klubben.

Mere om Giacomo Raspadori

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik