Fodbold nyheder

Vil udnytte ny FIFA-regel til at hente Wass-rival

Af Elias Eliasson

Atletico Madrid står i meget svær situation med at begge deres højrebacks er skadet og derfor vil de hente en ved hjælp fra den nye FIFA-regel.
Article image
Daniel Wass blev hentet som erstatning for Kieran Trippier, som skiftede til Newcastle i vinterens transfervindue, men efter hans debut mod mægtige FC Barcelona, hvor han pådrog sig en længerevarende knæskade.


Diego Simeone har været nødsaget til at bruge klubbens midtbanespiller, Marcos Llorente, som højreback, da klubbens anden højreback, Sime Vrsjalko, også er skadet. Ifølge avisen AS har Madrid-klubben set sig varm på Shakhtar Donetsk-spilleren Tobias da Silva.

Transfervinduet i Spanien er lukket, men grundet situationen i Ukraine, har FIFA tilladt spillere fra Rusland og Ukraine at skifte klub udenfor transfervinduet. Det er ikke kun Atletico der har set sig varm på brasilianeren, også Real Madrid kunne tænke sig at hente Tobias da Silva på en lejeaftale for resten af sæsonen, som Atletico tænker på.

Kommer Tobias da Silva til Atletico, så vil Daniel Wass få sig en direkte konkurrent til pladsen på højreback i startelleveren. Det forventes, at Daniel Wass er tilbage i slutningen af marts.

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik