Europa: Champions League
FT
7 - 1
(4 - 0)
Bayern München
Salzburg
R. Lewandowski (12), R. Lewandowski (21), R. Lewandowski (23), S. Gnabry (31), T. Müller (54), T. Müller (83), L. Sané (85)
M. Kjaergaard (70)
Kasper Duelund Jensen

Optakt: Bayern München - Salzburg

Bliver det tysk eller østrigsk avancement til Champions Leagues kvartfinaler? Indkast.dk klæder dig med denne optakt på til tirsdagens brag fra München.
Kommentar:
Alt ære og respekt for Salzburg. Østrigerne er slet ikke udstyret med de samme stjernenavne som Bayern München, men alligevel blev de tyske giganter budt op til dans og mere til i de to holds første ottendedelsfinaleopgør for tre uger siden. Faktisk var Salzburg kun ganske få minutter fra en sensationel 1-0-sejr. Bayern endte dog til sidst med at afværge katastrofen takket være en scoring fra Kingsley Coman.

Den franske kantspiller sørgede dermed for, at alt fortsat er pivåbent forud for tirsdagens returopgør på Allianz Arena - i hvert fald set på papiret. For alt andet lige, så er Bayern fortsat kæmpe favoritter til at gå videre. Det kræver dog en meget bedre præstation fra tyskernes side, men der skulle trods alt også være gode chancer for dette i takt med hjemmebanefordelen. Det er således kun 3 ud af 16 hjemmekampe i denne sæson, som Bayern ikke har formået at vinde.

Der er altså lagt op til en kæmpe opgave for Salzburg i returopgøret, men mon ikke, at østrigerne vil klynge sig op ad det berømte ordsprog; "Man skal aldrig sige aldrig"?

Karantæner og skader:
Bayern går ind til opgøret uden Alphonse Davies, Leon Goretzka og Corentin Tolisso.

Hos Salzburg ser skadessituationen lidt værre ud. Sekou Koita, Bryan Okoh, Jerome Onguene, Benjamin Sesko og Albert Vallci er alle skadede, mens Noah Okafor og Oumar Solet er tvivlsomme.

Bud på kampens profil:
Robert Lewandowski. Den polske målræv er altid sulten efter at få netmaskerne til at blafre, og da han ikke kom på måltavlen i det første opgør, så vil han uden tvivl være ekstra motiveret, når dommerens startfløjte lyder på Allianz Arena.

Bud på kampens resultat:
3-0. Der kommer ikke til at være nogen slinger i valsen fra "Die Bayern".

Kampen spilles på tirsdag d. 08/03 klokken 21:00 og kan ses på enten TV3 Sport eller Viaplay. Kampens dommer er Clément Turpin fra Frankrig.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER