Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Aston Villa holder øje med Paris St-Germains midtbanespiller Georginio Wijnaldum og har fået at vide, at den 31-årige hollandske landsholdsspiller vil koste omkring 200 millioner kroner. (Sun)


Manchester Uniteds midlertidige chef Ralf Rangnick siger, at han ikke har talt med klubben om, hvem deres næste manager skulle være, men beskrev Ajax-chef Erik ten Hag som "en af de bedste trænere i Europa". (Sky Sports)

Newcastle United er klar til at fremlægge et tilbud på 500 millioner kroner på Bayer Leverkusen-fløjspilleren Moussa Diaby, som ikke lever op til den tyske klubs værdi af den franske landsholdsspiller til omkring 675 millioner kroner. (Mail)

Thomas Ricketts, ejer af Major League Baseball-holdet Chicago Cubs, og ejendomsmilliardæren Nick Candy er angiveligt de seneste til at dukke op som potentielle Chelsea-købere, efter Blues-ejeren Roman Abramovich satte de europæiske mestre til salg. (Sun)

Op til 10 købere, hvoraf et flertal er amerikansk-baserede parter, siges at overveje at afgive tilbud på Chelsea. (Sky Sports)

Arsenal-chef Mikel Arteta siger, at klubben vil mødes med den franske angriber Alexandre Lacazette i slutningen af sæsonen for at diskutere den 30-åriges fremtid. Lacazettes aftale med Gunners løber ud til sommeren. (Goal)


Manchester United er blevet enige om en aftale om at hente den 18-årige midtbanespiller Toby Collyer, efter at den tidligere engelske U-17 landsholdsspiller ikke nåede at blive enige om nye vilkår med Brighton. (Mail)

West Ham har lavet en "konkret" tilgang til Udineses 27-årige spanske angriber Gerard Deulofeu, som også er blevet sat i forbindelse med en potentiel tilbagevenden til AC Milan. (Calciomercato)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik