M. Ødegaard (5), B. Saka (30), Martinelli (52)
Torsten Brix

Unge Arteta slår aldrende Hodgson

Flotte mål i Arsenal-sejr…
I søndagens Premier League-kamp imellem Watford og Arsenal førte udeholdet på Vicarage Road med 2-1 ved pausen efter tre meget flotte mål.

Først scorede Martin Ødegaard, efter han i opspillet til målet havde lavet en lækker hælaflevering til oplæggeren Bukayo Saka. Sidstnævnte scorede til 2-1, efter den tidligere Manchester United-spiller Tom Cleverley havde mistet bolden midt på banen, og afslutningen af Saka var flot og helt oppe i målhjørnet.

To flotte Arsenal-mål i første halvleg, men Watford scorede også et unikt mål, da Cucho Hernandez saksesparkede bolden ind. Derudover fik Emmanuel Dennis også annulleret et mål for offside, så Roy Hodgsons mandskab kom til en smule i offensiven.

Men ikke nok med det… for Arsenals mål til 3-1 var også fra den flotteste skuffe. Gabriel Martinelli scorede, efter han også sendte bolden ind helt oppe i målhjørnet efter flere førstegangsberøringer samt en hurtig igangsættelse af manager Mikel Arteta, da Arsenal skulle tage indkastet, som startede angrebet. Imod slutningen scorede Moussa Sissoko til slutresultatet 3-2 efter tøvede forsvarsspil af Ben White.

Efter West Hams nederlag til Liverpool og Manchester United svære udekamp på Etihad fik Arsenal med sejren taget nok et skridt imod den attraktive fjerdeplads i Premier League. Omvendt betød nederlaget til Watford, at de fik det ottende hjemmebanenederlag i træk.

Hodgson på 74 år er i øvrigt den ældste Premier League-manager, mens den 39-årige Mikel Arteta er den yngste – så den unge Arteta slog aldrende Hodgson…