Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Roman Abramovich har allerede modtaget adskillige seriøse bud i omegnen af 27 milliarder kr. på at købe Chelsea. (Independent)


Barcelona forsøger at hente Wolves-midtbanespilleren Ruben Neves til sommer, hvor samtaler mellem parterme allerede har fundet sted. Manchester United og Arsenal er også begge blevet sat i forbindelse med den 24-årige portugisiske landsholdsspiller. (Mail)

Aston Villa er interesseret i både AC Milans midtbanespiller Franck Kessie og Atletico Madrid-angriberen Luis Suarez forud for sommeren. (Express)

Chelsea har afgivet et endeligt bud på at forsøge at beholde Christensen på Stamford Bridge, hvor den danske landsholdsspiller siges at være på nippet til at underskrive en pre-kontrakt aftale om at komme til Barcelona til sommer. (90min)

Leeds United håber, at den nyudnævnte manager Jesse Marschs tidligere erfaring som Red Bull Salzburg-boss vil hjælpe dem med at fange den 21-årige amerikanske midtbanespiller Brenden Aaronson fra den østrigske klub til sommer. (Star)

Chelsea-angriberen Timo Werner stiller spørgsmålstegn ved sin fremtid i klubben, og den 25-årige vil tale med manager Thomas Tuchel. (Mail)


Arsenals chancer for at hente den marokkanske forsvarsspiller Noussair Mazraoui fra Ajax ser ud til at være forbi, efter at den 24-årige sagde, at han ikke har noget ønske om at skifte til Premier League, hvis han beslutter sig for at forlade Amsterdam-klubben. (De Telegraaf)

Tottenham sigter efter et sommerskifte for den 20-årige RB Leipzig-forsvarer Josko Gvardiol. (Mail)

Et skifte til Arsenal er på kortene for Club Brugge-fløjspilleren Noa Lang, hvor den 22-årige er næsten sikker på at forlade den belgiske klub. (TeamTalk)

Tottenham er angiveligt favoritter til at hente Middlesbroughs engelske højreback Djed Spence, som har imponeret på lån hos Nottingham Forest. (Goal)

Arsenals håb om at hente Ollie Watkins fra Aston Villa har fået et "enormt" boost, hvor Midlands-klubben siges at være villig til at lytte til tilbud, efter at Villa-boss Steven Gerrard vurderede, at den engelske landsholdsspiller ikke er en angriber, han har brug for. (Football Insider)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik