Rasmus Ove

Kante ønsker at holde fokus på Chelsea trods PSG-rygter

Med kontraktudløb i 2023 er rygterne om Kantes fremtid sat i gang. Særligt PSG meldes interesseret, men den ydmyge Kante holder rygterne helt nede for nu.
Efter Kante sikrede Leicesters underdog Premier League triumf i 2015/16 sæsonen, skiftede han til Chelsea i sommeren 2016 hvor han har været siden. Siden da har han vundet både Premier League og Champions League med klubben, og vurderes som verdens nok bedste defensive midtbanespiller. Men med kontraktudløb i 2023 er spekulationerne startet, om Kantes fremtid fortsat er på Stamford Bridge.

Særligt PSG har været nævnt i rygterne omhandlende den tidligere franske verdensmester, der selv ønsker at holde sin fokus på sit spil i den blå del af London. Han udtalte sig i dag på Sky om Chelseas top-fire chancer, hans tid i Chelsea og hans fremtid:

- “Vi er i en god position til top fire, vi er fuldt fokuseret på at gå kamp for kamp og sikre top fire.

- "Det bliver ikke let, da vi stadig mangler at vinde mange kampe, men vi træner hårdt og håber på at gøre det fra denne weekend."

- "Ja, siden jeg kom hertil, har jeg tilbragt mange gode sæsoner med holdet, managerne og fansene.

- "Jeg håber, vi kan fortsætte sådan her, blive ved med at vinde, og det er sådan, jeg ser fremtiden."

Det kunne dog ikke forventes andet fra den altid ydmyge Kante, der sjældent kommer med nogle kontroversielle udtalelser. Hvad tiden bringer Kante må vi vente og se, der forventes dog at være stor interesse i at forlænge med Kante i Chelsea, der nødigt ser den talentfulde 30-årige franskmand vende tilbage til Frankrig.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER