Fodbold nyheder

Medie: Inter vil have Hjulmand

Af Carl-Emil Bromose

Danske Morten Hjulmand er en mand der holdes øje med i de italienske topklubber.
Article image
Danske Morten Hjulmand har imponeret i sin italienske klub Lecce, der på nuværende tidspunkt ligger til oprykning til Serie A. Skulle det dog glippe for Lecce, kan den tidligere FCK-spiller dog muligvis stadig se frem til at vise sig frem i den bedste italienske række.


Ifølge La Gazzetta dello Sport er det de forsvarende mestre fra Inter, der har danske Hjulmand stående på en liste af eventuelle forstærkninger til sommer.

De skriver ydermere, at Inter har manglet energi på den centrale midtbane, og her skulle den 22-årige dansker altså være et varmt emne i den mægtige Milano-klub.

Inter har været inde i en længere periode med dårlige resultater, hvor de blot har skrabet to point sammen på fire kampe i Serie A. De har mistet førstepladsen i ligaen og har derudover kun formået at få bolden i modstanderens mål en enkelt gang i fem opgør.

Morten Hjulmand er fast mand i start-elleveren i Lecce, hvor han har spillet i mere end et år. Før Lecce tørnede danskeren ud for Admira Wacker, der spiller i Østrig.

Danskeren af 11 kampe for det danske U21-landshold.

Mere om Morten Hjulmand

Mere om Lecce

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik