Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Carl-Emil Bromose

Ancelotti-comeback til Premier League, storklubber kigger mod Championship og Conor McGregor kan blive Chelsea-ejer. Her er torsdagens engelske rygter.
Article image
Real Madrids italienske træner Carlo Ancelotti er dukket op som en overraskende kandidat til at blive den næste Manchester United-manager. (Times)


Ajax-boss Erik ten Hag, som er blevet sat i forbindelse med at blive Manchester United-manager, har fået engelskundervisning som forberedelse til et muligt skifte til Premier League til sommer. (Mail)

Columbianske James Rodriguez har fået Evertons opmærksomhed, efter at have antydet en mulig tilbagevenden til klubben fra Qatar. (Express)

Bayern München, Tottenham og Arsenal er alle interesserede i at hente Middlesbroughs engelske højreback Djed Spence, der i øjeblikket er udlejet til Nottingham Forest. (Sky Sports)

Tottenham, Arsenal og Liverpool overvejer også et bud på Torinos højre back Wilfried Singo, som ville være tilgængelig for ca. 134,5 mio. kroner (Football London)

Nottingham Forest-manager Steve Cooper siger, at Wales' Brennan Johnson ikke vil blive distraheret af kontraktforhandlinger eller voksende Premier League-interesse. (Mirror)


Den irske UFC-stjerne Conor McGregor har tilkendegivet sin interesse i at købe Chelsea, efter at ejeren Roman Abramovich sagde, at han planlagde at sælge klubben. (Twitter)

West Ham og Celtic er interesserede i at hente Bristol Citys engelske angriber Antoine Semenyo, som forventes at koste omkring 135 mio. kroner. (Spejl)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik