Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester United er ikke parat til at betale 900 millioner kroner for at hente den 23-årige Nigeria-angriber Victor Osimhen fra Napoli. (Star)


Manchester United har også vist interesse for Sporting Lissabons 26-årige portugisiske midtbanespiller Joao Palhinha, efter at have sendt scouts for at se ham otte gange allerede i denne sæson. (Sun)

Newcastle overvåger Chelsea-målmand Kepa Arrizabalaga med henblik på at lave et skifte til den 27-årige spanier. (Mail)

Arsenal-målet Jonathan David er fast besluttet på at forlade Lille denne sommer, hvilket giver Gunners det perfekte incitament til at indgå en aftale for den canadiske internationale angriber i slutningen af sæsonen. (Sky Germany)

Den engelske kantspiller Bukayo Saka er "virkelig glad" i Arsenal på trods af rapporter, der tyder på, at den 20-årige har sat sine kontraktforhandlinger på pause. (Fabrizio Romano)

Nottingham Forest har åbnet kontraktforhandlinger med den engelske midtbanespiller Ryan Yates, da de også kæmper for at holde den efterspurgte 20-årige walisiske midtbanespiller Brennan Johnson, som er blevet sat i forbindelse med Tottenham. (Mirror)


Crystal Palace har lavet en forespørgsel om Real Madrids tidligere Arsenal-midtbanespiller Dani Ceballos. (Fichajes)

Chelsea har det mest profitable fodboldakademi i Premier League ifølge en ny undersøgelse, der viser, at klubben har genereret for over 1,5 milliarder kroner fra spillersalg i de seneste år. (CIES Football Observatory)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik