Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

De mest sandsynlige destinationer for "AC" er i øjeblikket Barcelona og München, mens Barca også er på udkig i Manchester United.
Article image
FC Barcelona og Bayern München fører i øjeblikket kapløbet om at hente Chelsea-forsvareren Andreas Christensen. (Mundo Deportivo)


Leeds United-manageren er tæt på at blive fyret. RB Leipzig-træneren Jesse March er en af kandidaterne til at erstatte Bielsa. (Mail)

Liverpool er interesseret i Benfica-angriberen Darwin Núñez, og den 22-årige angriber er ivrig efter at komme til Liverpool. (Football Insider)

West Ham-manageren David Moyes har løftet sløret for, at han snakkede med Luis Díaz, fordi ”The Hammers” var interesserede i at få fingrene i colombianeren, før han skiftede til Liverpool. (Football London)

Newcastle United-medejeren Amanda Staveley har løftet sløret for, at Lille-forsvareren Sven Botman og Manchester United-midtbanespilleren Jesse Lingard begge var ivrige efter at skifte til Newcastle i januar. (Athletic)

Tottenham ønsker dog at slå Newcastle United i kapløbet om Lille-forsvareren Sven Botman, fordi ”The Spurs” vil overbevise manageren Antonio Conte, som har set sig varm på Botman, om at Conte har klubbens opbakning. (Star)


Manchester United holder et vågent øje med PES Eindhoven-angriberen Cody Gakpo og Sporting Lissabons defensive midtbanespiller João Palhinha. (Mirror)

FC Barcelona pønser på at hente Eric Bailly i Manchester United, hvor den 27-årige forsvarsspiller i øjeblikket har problemer med at få fast spilletid. (Star)

Den tidligere Arsenal-spiller Paul Merson har fortalt ”The Gunners”, at de bør sælge Bukayo Saka og Emile Smith Rowe, hvis de engelske landsholdsspillere nægter at underskrive en ny kontrakt. (Star)

Den engelske angriber Ashley Fletcher, som sluttede sig til Watford i sommer, er på vej til at blive lejesvend i New York Red Bulls. (Watford Observer)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik