Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Den engelske angriber Harry Kane kan endnu engang indgive en transferanmodning, hvis Antonio Conte forlader jobbet som Spurs-manager. (Express)


Arsenal har kontaktet repræsentanter for den svenske angriber Alexander Isak, men London-klubben vil have Real Sociedad til at sænke Isaks frikøbsklausul, hvis de to klubber skal nå til enighed om en aftale. (Sport, via Mail)

Chelsea har mulighed for at udløse en etårig forlængelse af spanske Cesar Azpilicuetas kontrakt, som udløber til sommer, men den 32-årige forsvarsspiller vil have Chelsea til at matche andre klubbers tilbud, hvis de vil beholde ham. (90min)

Southampton håber på at kunne holde på 19-årige Tino Livramento i mindst en sæson mere, men Manchester United holder skarpt øje med den engelske U21-landsholdsspiller. (Sun)

London-klubberne West Ham og Brentford er interesseret i Hull Citys engelske duo, angriber Keane Lewis-Potter og forsvarsspiller Jacob Greaves. (90min)

West Ham, Leicester City, Everton er blevet sat i forbindelse med Bristol Citys midtbanespiller Alex Scott, men den 18-årige englænder har også interesse fra udenlandske klubber. (Mail)

Aston Villa er angiveligt åbne overfor bud på den 24-årige englænder Ezri Konsa. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik