Fodbold nyheder

Endnu en Serie A-klub melder sig ind i jagten på Lille-angriber

Af Stefan Lindahl

AC Milan er interesserede i at hente Lilles Jonathan David til sommer.
Article image
Ritzau-Scanpix
Inter, Borussia Dortmund, Newcastle United og nu AC Milan. Det er ifølge det italienske medie Calciomercato bejlerne til LOSC Lilles canadiske angriber Jonathan David.


Det bliver dog ikke billigt for Milan og de tre andre klubber at snuppe David. Lille har prissat den 22-årige angriber til 450 mio. kroner, og derudover er der nogle bonusser, som den franske Ligue 1-klub også vil have med i en eventuel salgsaftale.

At Milan melder sig på banen i forbindelse med en ung angriber, kommer ikke som en overraskelse. I indeværende sæson har milanesernes angreb bestået af 40-årige Zlatan Ibrahimovic og 35-årige Olivier Giroud, hvorfor klubben gerne vil have en ung angriber ind. I januar-transfervinduet hentede milaneserne 18-årige Marko Lazetic i Røde Stjerne Beograd, som ikke er tiltænkt en starterrolle lige nu. Derfor mangler man fortsat en angriber, som kan aflaste de to ældre målmagere.

David har scoret 12 mål i 25 Ligue 1-kampe i indeværende sæson. Lille hentede den canadiske angriber hos Gent i sommeren 2020 for 207 mio. kroner. Davids kontrakt med Lille løber frem til sommeren 2025.

Mere om Jonathan David

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik