Philip Dar

Ny klub melder sig i kampen om vraget Real Madrid-spanier

Isco bliver en eftertragtet herre til sommer, selvom spilletiden i Real Madrid har været sparsom de seneste år.
Ifølge det spanske medie Fichajes, får den spanske midtbanespiller Isco ikke får svært ved at finde nye græsgange, når hans kontrakt med Real Madrid udløber. Mediet skriver, at fire europæiske klubber jagter den spanske kreatør og skriver desuden, at engelske West Ham er den seneste klub, som melder sin interesse.

Isco skiftede til Real Madrid fra Malaga i 2013, som en af de mest lovende fodboldspillere på daværende tidspunkt og Isco nød da også stor succes i den første tid af sin karriere i den spanske hovedstadsklub, men de sidste to-tre sæsoner har været svære for 29-årige Isco.

I indeværende sæson, er Isco blevet reduceret til marginalspiller og har blot startet tre gange i La Liga, men det er blevet til 14 optrædener og to mål i alt på tværs af alle turneringer. Derfor søger spanieren nu efter ny arbejdsgiver og det bliver altså angiveligt ikke svært. Udover West Ham, står både Inter og AC Milan også klar til at hente Isco.

Ifølge Fichajes, har West Ham tidligere kontaktet Real Madrid med henblik på at hente Isco, men er blevet notorisk afvist hver gang, men denne gang tror The Hammers på, at det lykkedes, da der er tale om en fri transfer.

Den sidste klub, som sættes i forbindelse med Isco, er tyske Borussia Dortmund.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER