Fodbold nyheder

Guardiola: Tottenham afviste vores Kane-tilbud fire gange

Af Jonathan Kjær Troelsen

Længe lignede det, at Harry Kane ville skifte til Manchester City i sommerens transfervindue, men skiftet skete aldrig, da Tottenham afviste alle tilbud.

Article image

Tottenham ville ikke lade Harry Kane skifte væk fra klubben i sommer. Manchester City forsøgte ellers ihærdigt at få englænderen til klubben, men det var Tottenham ikke villig til at lade ske.


- Vi forsøgte (at hente Kane, red.), men det var langt fra at ske, fordi Tottenham var indstillet på, at det ikke skulle ske. Og når det sker to, tre, fire gange så er det ovre, siger Guardiola ifølge 90min.com.

Selvom Kane aldrig kom til Manchester, så er det alligevel gået godt for Guardiolas lyseblå tropper i indeværende sæson. En førsteplads i Premier League og videre avancement i Champions League er resultaterne hidtil.

- Nu kan man sige: ’Harry Kane kom ikke og alting går godt’, men på det tidspunkt kunne vi ikke vide det. Vi tabte til Tottenham og Leicester i Community Shield, siger manageren.

Selvom Manchester City ikke hentede nogen angriber, og der ikke har været så mange deciderede angribere i klubben i denne sæson, så er Guardiola ikke utilfreds med situationen.

- Klubben gav mig spillere, og jeg er altid tilfreds med det, og det er det, vi kan gøre sammen. Hvis vi havde en rendyrket angriber, havde vi måske spillet med ham, men med de spillere vi har, bliver vi nødt til at tilpasse det, siger Guardiola.Mere om Harry Kane

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik