Fodbold nyheder

Vil AaB slippe to millioner?

Af Henrik Varbøl Andersen

Det hele er på plads til den 1. august, men spillet om millioner og en anden tiltrædelsesdato er begyndt i det nordjyske.
Article image
Ekstra Bladet melder nu, at AaB skal punge ud med op til to millioner kroner for at få Viborgs tidligere cheftræner Lars Friis til klubben nu og her. Lars Friis som senest starter hos nordjyderne den 1. august, er dog fortsat på lønningslisten i Viborg.


AaB skulle have sendt et bud afsted i nærheden af 300.000 kroner, men det blev med det samme afvist af Viborg, som vil strække sig langt for at få det maksimale ud af AaB. Spørgsmålet er så om nordjyderne vil lægge de små to millioner, som Ekstra Bladet mener er Viborgs pris.

Lars Friis blev straks lagt på is af den sportslige ledelse i Viborg og sat udenfor indflydelse omkring førsteholdet i domkirkebyen, da det blev offentliggjort, at han starter i AaB til den nye sæson.

Viborg handlede hurtigt og satte den tidligere AaB-træner Jacob Friis i spidsen for holdet, og Jesper Fredberg oplyste ved den ansættelse, at man arbejdede på en anden rolle til Jacob Friis forgænger.

Det har aldrig nået søgelyset, hvad Viborg tænker, at Lars Friis skal fordrive tiden med frem til 1. august, men spillet om træneren er nu gået ind i en ny fase, hvor de to klubber altså har forsøgt at nå hinanden.

Mere om AaB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik