Emre Arslan

Kasper Schmeichel roser Randers-keeper

Kasper Schmeichel roser specielt en Randers-spiller efter torsdagens brag i Conference League.
Randers FC fik som forventet en svær kamp torsdag aften, da de mødte Leicester City i den første af to 1/16-finaler i Conference League. Selv om danskerne havde en flot start med 1-1 til pausen, gik det helt anderledes i anden halvleg, hvor Leicester scorede hele tre gange og vandt 4-1.

Cifrene kunne sagtens være blevet endnu større, hvis det ikke havde været for en stærk Patrik Carlgren i Randers-målet. Hvor han i løbet af kampen kom frem til adskillige flotte redninger.

Det bemærkede Kasper Schmeichel og kommenterede på efter kampen.

- Hvis I ikke allerede har givet man of the match til deres målmand, så giver jeg ham den nu, siger Schmeichel til TV2.

Den danske stjerne-keeper tog personligt fat i Patrik Carlgren efter kampen og roste ham for hans flotte optræden.

- Den respekt må man vise, når det er. Det kunne have været meget, meget værre uden ham, fastslår den danske Leicester-målmand.

Patrik Carlgren blev noteret for otte redninger i den store kamp mod Leicester City.