Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Chelsea-forsvarsspiller Antonio Rüdiger udtaler, at klubben vil beslutte om han bliver eller skifter, når hans nuværende kontrakt udløber til sommer. Den tyske landsholdsspiller har allerede fået tilbud fra Real Madrid og Paris Saint-Germain. (Athletic)


Newcastle vil henvende sig til Sevilla til sommer med et nyt bud på brasilianske Diego Carlos, som de ikke lykkedes med at hente i januar-vinduet. (Marca)

Manchester United har føjet Christopher Nkunku til deres ønskeliste til sommer. Klubbens midlertidige manager Ralf Rangnick er meget opsat på, at klubben sætter alle sejl ind på at hente den franske Leipzig-midtbanespiller. (ESPN)

Cristiano Ronaldo og en række andre Manchester United-spillere tror ikke på, at Ralf Rangnick har evnerne til at lede klubben og mener, at han er på dybt vand i øjeblikket. (AS)

Rangnick var personlig årsag til, at Edinson Cavani ikke forlod Manchester United i januar. Den uruguayanske angriber vil dog forlade klubben til sommer, når hans kontrakt udløber. (Fabrizio Romano)

Arsenal afviste muligheden for at hente argentinske Mauro Icardi fra Paris Saint-Germain i januars transfervindue. (Athletic)


Chelseas albanske angriber Armando Brojo, som i øjeblikket er på udlån hos Southampton, afviser ikke et skifte væk fra Stamford Bridge til sommer. Arsenal er nævnt blandt bejlerne grundet Brojas imponerede form i Southampton. (Express)

Crystal Palace frygter at måtte slippe 29-årige Wilfried Zaha for en lav pris, da ivorianerens nuværende kontrakt udløber i 2023. Derfor vil klubben nu forsøge at forlænge aftalen. (Mail)

Chelseas offensivspiller Callum Hudson-Odoi overvejer at skifte det engelske landshold ud med det ghanesiske ditto. Hudson-Odoi står noteret for tre kampe for det engelske landshold. (Mirror)

Den tidligere Manchester United-midtbanespiller Paul Ince udtaler, at klubben bør hente Brightons maliske midtbanespiller Yves Bissouma, som erstatning for brasilianske Fred. (Metro)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik