Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Carl-Emil Bromose

Chelsea har tre topspillere i kikkerten, Leicester giver op på Youri Tielemans og Pep Guardiola vil forlænge med Raheem Sterling. Her er mandagens engelske rygter:
Article image
Ritzau-Scanpix
Chelsea har gjort købet af Sevillas franske forsvarsspiller Jules Kounde til en prioritet for sommeren og er også interesseret i West Hams Declan Rice og Monacos Aurelien Tchouameni. (Telegraph)


Leicester-manager Brendan Rodgers siger, at Leicester skal være realistiske med hensyn til fremtiden for Youri Tielemans, som er indtrådt i de sidste 18 måneder af sin kontrakt og har interesse fra både Arsenal og Manchester United. (Metro)

Arsenal overvejer at købe Chelseas Armando Broja til sommer. Den 20-årige albanske angriber imponerer i øjeblikket på lån hos Southampton. (Football London)

Manchester United er interesseret i at hente Borussia Mönchengladbachs Ramy Bensebaini og ser ham som en mulig erstatning for Luke Shaw. (Fichajes)

Pep Guardiola vil have Raheem Sterling til at underskrive en ny kontrakt. Den engelske stjernes aftale løber indtil juni 2023, og han har tidligere sagt, at han er åben over for et skifte til udlandet. (Guardian)

West Ham havde klargjort alt papirarbejde med Atalanta for at hente den colombianske angriber Duvan Zapata, men aftalen faldt igennem i de sidste timer af deadline-day. (ESPN)

Nedrykningstruede Reading er tæt på at fyre manager Veljko Paunovic efter otte nederlag i træk i The Championship. Den 44-årige serber blev udnævnt i august 2020. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik