Kasper Leif Pedersen

Ny signing: Vil vinde Champions League med Newcastle

Det nye skud på stammen er klar i spyttet.
Newcastle havde sig et travlt transfervindue under de nye ejere, da man hentede Chris Wood, Bruno Guimarães, Dan Burn, Matt Targett og Kieran Trippier for ca. 760 millioner kroner. Brasilianske Bruno Guimarães, blev heraf det største indkøb i Premier League-klubbens historie, da brasilianeren skiftede for 360 millioner kroner fra Lyon.

Nu har den 24-årige midtbanespiller, ifølge The Telegraph, på et pressemøde udtalt sig om sine ambitioner med 'The Magpies':

- Vi bliver helt sikkert en klub, som vil blive en magtfaktor i fodboldverdenen. Newcastle er en historisk klub med traditioner og en smuk historie, siger brasilianeren.

Den tidligere Ligue 1-spiller, som i løbet vinduet blev rygtet kraftigt til Arsenal og Juventus, har høje forventinger til sin tid i Newcastle, som han valgte over de europæiske storklubber:

- Målet i de kommende sæsoner er først og fremmest at være med i Champions League, og efterfølgende at vinde den. Jeg tror på projektet, og jeg er glad for at være en del af det, slutter Guimarães.

Den nytilkomne Newcastle-spiller har fået en aftale med Newcastle frem til sommeren 2026.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER