Simon Friis Christensen

Tottenham vil hente angriber i Italien

Tottenham har allerede hentet to spillere i Italien det seneste transfervindue, men nu går rygtet på, at de sigter efter Napoli-angriber.
Tottenham er meget interesseret i den 23-årige Napoli-angriber Victor Osimhen, og efter et afvist bud i januartransfervinduet, så har de tænkt sig at byde på ham til sommer, skriver Football Insider. Efter Tottenham allerede har hentet Dejan Kulusevski og Rodrigo Bentancur fra Juventus, som har styrket deres midtbane, så søger de efter nye kræfter til fronten.

Den nigerianske angriber blev solgt til Napoli i 2020, hvor han kom fra franske Lille. Den 23-årige Victor Osimhen gik for en rekord høj pris, som lød på omkring 520.000.000 kroner. Efter at have været skadesramt og syg med Covid-19, som har holdt ham ude fra deltagelse i kampe for Napoli og fra at deltage i AFCON, så er han tilbage i truppen hos Napoli, hvor han kan vise sit bedste frem for eventuelle købere til sommer.

Osimhen har scoret ni mål i 18 kampe denne sæson på kryds af de forskelllige turneringer. Tottenham-manager Antonio Conte vil gerne give konkurrence til Harry Kane og Heung Min Son, og derfor vil han skrive under med endnu en kvalitets frontmand.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER