Daniel Fisker

Ramsey er ankommet til Glasgow

Aaron Ramsey er vendt hjem til mere hjemlige himmelstrøg.
The Athletic kunne mandag eftermiddag fortælle, at den tidligere Arsenal-profil Aaron Ramsey var tilbage i England. Her skulle han blive enig med sig selv om, hvor han ville fortsætte sin karriere. Første halvdel af sæsonen i Juventus havde været en lang skuffelse for waliseren, som kun har spillet knap 100 Serie A-minutter.

Den mest sandsynlige destination var tilsyneladende skotske Rangers, der som den eneste navngivne klub havde givet 31-årige Ramsey et tilbud. Dette har vist sig at holde stik, idet Ramsey mandag aften er ankommet til Rangers’ traditionsrige Ibrox Stadium.

Ramsey har dermed vendt tommelfingeren nedad til de to andre klubber, som også var interesseret i at hente den rutinerede midtbanespiller på transfervinduets sidste dag. Der var ifølge The Athletic tale om en unavngiven Premier League-klub samt en unavngiven udenlandsk klub.

Juventus har ganske vist papirer på Ramsey til sommeren 2023, men "Den Gamle Dame" er efter sigende ivrig efter at slippe af med den skadesplagede waliser, som tilsyneladende ikke harmonerer med Massimiliano Allegris fremtidsplaner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER