Simon Friis Christensen

Manchester United vil gerne beholde Jesse Lingard

Jesse Lingard er i januar transfervinduet blevet rygtet væk, men selvom interresen er høj hos mange klubber, så er han stadigvæk hos Manchester United.
Jesse Lingard har været rygtet til mange klubber over dette transfervindue, men de to frontløbere lød på at være West Ham og Newcastle. Efter at begge klubber har vist interesse for Lingard, så har Manchester United valgt at afvise alle bud, da de gerne vil beholde ham i klubben skriver den velinformeret Fabrizio Romano på sin Twitter.

Jesse Lingards kontrakt udløber til sommer, så derfor har den engelske midtbanespiller mulighed for at forhandle med andre klubber, uden at Manchester United får penge for ham. Jesse Lingard skulle have et ønske om at forlade klubben, og derfor er han skuffet over Manchester Uniteds beslutning.

Kan denne afvisning af bud fra andre klubber have sammenhæng med gårsdagens rygter om Mason Greenwood? Hvis både Greenwood og Lingard ikke var med i truppen resten af sæsonen, så ville det tage dybde fra truppen, og vi har før set Lingard være længere oppe i angrebet og på kanten før.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER