Simon Friis Christensen

Tottenham har hentet ny midtbanespiller i Juventus

Det er en travlt dag på kontoret hos Spurs, hvor der har været flere rygter frem og tilbage, og med rygterne af Dele Alli til Everton, så er der plads til at få styrket midtbanen, og derfor har de været ude og handle ind.
Som Indkast havde fat i tidligere i dag, så var en af de store handler, som der var snak om nemlig Rodrigo Bentancurs Juventus-Exit. Bentancur er blevet rygtet til Tottenham over de sidste dage, og det er nu blevet offentliggjort at handlen er færdig, og at Spurs har fået fat i ny hjælp til midtbanen.

Tottenham har været på jagt i dette transfervindue, og en af de ting som de har været efter er en ny midtbanespiller. Den uruguayske midtbanespiller har været et varmt emne på deadline day, og da nyheden kom ud, at Denis Zakaria havde skrevet under med Juventus, så var der plads til at lade Bentancur gå, og det må man sige at Tottenham har arbejdet hurtigt på.

Handlen lyder på omkring 140 millioner kroner med bonusser på omkring 44 millioner kroner. 30% af de penge går til Bentancurs tidligere klub Boca Juniors.