Daniel Fisker

Brentford-angriber siger undskyld

Et uheldigt videoklip med Ivan Toney har spredt sig som en løbeild. Nu siger hovedpersonen undskyld.
- Fuck Brentford.

Sådan siger Ivan Toney i et tre sekunder langt videoklip, som så dagens lys fredag aften. Brentford har allerede indledt en formel undersøgelse af den korte video, men videoens hovedperson kommer nu sin klub i forkøbet med en undskyldning på Twitter.

- Jeg er bevidst om en video af mig, som blev offentliggjort på de sociale medier i dag. Videoen er optaget i Dubai, hvor jeg har været på ferie i vinterpausen. I videoen bruger jeg et sprog, som er uacceptabelt.

- Jeg har fortalt chefen, hvad der skete. Jeg har sagt undskyld til ham, men jeg vil også sige undskyld til alle Brentfords fans. Jeg har respekt for den måde, I alle sammen støtter holdet, og jeg er nødt til at sige, hvor meget jeg elsker at spille for klubben – og for jer.

- Jeg er tilbage på træningsbanen i næste uge, hvor jeg vil arbejde hårdt på at score flere mål og vinde flere kampe resten af sæsonen.

Apropos problemer i Brentford, så har klubbens danske manager, Thomas Frank, accepteret en bøde på 72.000 kroner, fordi han blev idømt et rødt kort i sidste uges kamp mod Wolverhampton.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER