Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Christian Eriksen kan meget start være tilbage i Premier League, Newcastle United er tilsyneladende ikke færdige med at købe ind, mens Atlético Madrid kigger på en holdkammerat til Daniel Wass.
Article image
Ritzau-Scanpix
Brentford håber at kunne præsentere Christian Eriksen i løbet af weekenden. (Times)


FC Barcelona og Juventus har officielt henvendt sig til Arsenal, fordi duoen er interesseret i at leje Pierre-Emerick Aubameyang i resten af sæsonen. (Athletic)

West Ham-manageren David Moyes er ivrig efter at få fingrene i Leeds United-kantspilleren Raphinha – inden januar-transfervinduet lukker. (Mirror)

Raheem Sterling er parat til at genoptage kontraktforhandlingerne med Manchester City. Den 27-årige kantspiller har kontraktudløb i sommeren 2023, og klubber som FC Barcelona, Real Madrid og Paris Saint-Germain er fortsat interesserede i Sterling. (ESPN)

Det forventes, at Newcastle United kommer til at hæve deres bud på Brighton & Hove-forsvareren Dan Burn. Newcastle United er også interesseret i Eddie Nketiah, som har kontraktudløb til sommer. (Guardian)

Paul Pogba er villig til at blive i Manchester United, hvis klubbens midlertidige manager, Ralf Rangnick, bliver på Old Trafford. Den 28-årige franskmand var ellers indstillet på at forlade Manchester United, når han har kontraktudløb til sommer, men nu er han villig til at forhandle. (Sun)


Manchester United-midtbanespilleren Donny van de Beek har tigget og bedt klubben om at lade ham gå i løbet af denne måned. Det er efter sigende Crystal Palace, som fører kapløbet om den 24-årige hollænder, som kun er startet inde i fire kampe i denne sæson. (Mirror)

Everton er interesseret i at få fingrene Chelseas 26-årige midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek. (Mail)

West Ham forhandler i øjeblikket med Reims om Ligue 1-klubbens 19-årige angriber Hugo Ekitike, som også er sat i forbindelse med Brentford, Brighton & Hove og Newcastle United. (Sky Sports)

West Ham forhandler fortsat med Marseille om den kroatiske midtstopper Duje Caleta-Car og den senegalesiske angriber Bemba Dieng. (90 Min)

Aston Villa har tilbudt Juventus 186 millioner kroner for den 24-årige midtbanespiller Rodrigo Bentancur, men ”Den Gamle Dame” har afvist tilbuddet. (Guardian)

Tottenham er også interesseret i at hente Rodrigo Bentancur, men kun på en lejeaftale, hvilket Juventus ikke ligefrem er ivrige efter. (Sky Sports)

Atlético Madrid har kontaktet Aston Villa-højrebacken Matty Cashs repræsentanter. Et bud på den 24-årige polak i denne måned er ikke udelukket, men det er sandsynligt, at de spanske mestre vil forsøge at købe Cash til sommer. (Sky Sports)

Juventus pønser på at lokke Jorginho til Torino, når sommerens transfervindue åbner. Den 30-årige italiener har kontraktudløb i Chelsea i 2023. (Gazzetta dello Sport)

Wolverhampton vil kun overveje eventuelle bud på Ruben Neves, hvis disse bud overstiger 358 millioner kroner. Manchester United og Arsenal har udtrykt interesse for den 24-årige portugiser. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik