Daniel Fisker

Forvirringen er total: Transfer eller ej?

Der er ikke ligefrem enighed om, hvorvidt Newcastle United og Olympique Lyon forhandler om midtbanekreatøren Bruno Guimarães.
Newcastle United arbejder efter sigende på at købe Olympique Lyon-midtbanespilleren Bruno Guimarães. The Athletic hævder – blandt andre – at købet af midtbanekreatøren snart er en fuldbyrdet kendsgerning. Den nyrige Premier League-klub kommer efter sigende til at slippe knap 300 millioner kroner for brasilianeren.

Guimarães skal i aktion for det brasilianske landshold i Ecuador tirsdag aften, og umiddelbart herefter er det efter sigende meningen, at den landsholdsaktive midtbanespiller skal gennemgå det obligatoriske lægetjek, og tidligere onsdag var der forlydender om, at Olympique Lyon havde accepteret Newcastles bud.

I mellemtiden har den sydfranske klub kategorisk afvist, at en transfer skulle være under opsejling. Olympique Lyon understreger således, at der i et transfervindue ikke er langt fra et lille rygte til virkelighed.

- Vi afviser de falske historier i medierne, meddeler Olympique Lyon ifølge Transfermarkt.

- I løbet af transfervinduet kan selv de mindste rygter blive portrætteret som virkelighed.

- Olympique Lyon vil gerne understrege, at det kun er officielle erklæringer fra klubben, som man bør tage alvorligt.

Hvis rygterne om en transfersum på 300 millioner kroner viser sig at have hold i virkeligheden, vil Guimarães blive den næstdyreste spiller i det igangværende transfervindue – kun overgået af Ferran Torres, som FC Barcelona har betalt 410 millioner kroner for.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER