Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Carl-Emil Bromose

Aubameyang kan være på vej til Milano, Wijnaldum kan få PL-comeback, og Sevilla afviser Newcastle. Her er onsdagens internationale rygter:

Article image
Ritzau-Scanpix

Juventus har indgået en aftale om at hente Dusan Vlahovic fra Fiorentina, hvilket definitivt sætter en stopper for Arsenals chance for at lokke den serbiske landsholdsspiller til Emirates Stadium. (Goal)


Tottenham har fået afvist et bud på omkring 338 millioner kroner på Portos colombianske fløjspiller Luis Diaz. (Guardian)

Newcastle vil ikke hente den brasilianske Diego Carlos, da Sevilla har besluttet at beholde den 28-årige forsvarsspiller. (Fabrizio Romano)

Newcastle har afgivet et bud på omkring 267 millioner kroner på Lyons Bruno Guimaraes. (Guardian)

Paris Saint-Germain og Georginio Wijnaldum er åben for et skifte til Arsenal. (Sky Sports)

Burnley nærmer sig Dinamo Zagrebs midtbanespiller Mislav Orsic. (Sky Sports)


West Ham overvejer at hente Marseilles forsvarsspiller Duje Caleta-Car, men bliver afskrækket af prisen på 178 millioner kroner for den 25-årige. (Talksport)

Newcastle går glip af Atalanta-midtbanespilleren Robin Gosens, da Juventus ser ud til at hente den 27-årige tyske landsholdsspiller. (Goal)

AC Milan er interesseret i Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang. Den 32-årige angriber har eftersigende afvist et tilbud fra den saudiarabiske klub Al-Nassr. (Football Italia)

Red Bull Salzburg amerikanske midtbanespiller Brenden Aaronson har nægtet at blive presset til et skifte til Leeds United. (Yorkshire Post)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE