Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Carl-Emil Bromose

Newcastle misser ud på Jesse Lingard, Youri Tielemans rygtes til mesterskabsfavoritterne, og Aston Villa nærmer sig Juventus-spiller. Her er onsdagens engelske rygter:
Article image
Ritzau-Scanpix
Jesse Lingards foreståede låneskifte til Newcastle er på randen af kollaps, da ”Magpies” ikke er villige til at betale det lånegebyr, som Manchester United kræver for den 29-årige englænder. (Athletic)


Liverpool og Manchester City er de klubber, der er mest interesserede i at købe Leicesters belgiske midtbanespiller Youri Tielemans. (Fichajes)

Everton er interesseret i at hente Tottenhams Tanguy Ndombele. (Sky Sports)

Brighton kigger på Tottenhams Dele Alli med henblik på at lave en låneaftale, men Burnley, Everton og Newcastle er også forbundet med englænderen. (Mail)

Southampton overvejer også at hente Dele Alli. (Telegraph)

Everton-angriberen Dominic Calvert-Lewis, Wolves-midtbanespilleren Ruben Neves, og Aston Villas Douglas Luiz, er alle på ønskelisten hos Arsenal-manager Mikel Arteta. (Athletic)


Brentford har øget deres bud på Nottingham Forest-midtbanespilleren Brennan Johnson, og den 20-årige waliser bliver også fulgt af Newcastle. (Independent)

Everton-ejer Farhad Moshiri vil gå forbi bestyrelsen og gennempresse en udnævnelsen af Vitor Pereira som manager, imens klubbens øvrige ledelse ønsker at tage sig god tid, før de træffer en beslutning. (Mirror)

Arsenals Bernd Leno, presser på for at flytte væk fra Emirates, hvor Newcastle er interesseret i at leje den tyske landsholdsmålmand indtil slutningen af sæsonen. (Football.london)

Tottenham er i forhandlinger med Fiorentina om en låneaftale for den 25-årige midtbanespiller Sofyan Amrabat. (Standard)

Aaron Ramsey vil blive frosset ud af Juventus-truppen, hvis han ikke forlader klubben i denne måned, med Crystal Palace, Newcastle og Burnley forbundet med et skifte for den 31-årige. (Il Bianconero)

Aston Villa nærmer sig en aftale om at købe Juventus og Uruguays midtbanespiller Rodrigo Bentancur. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik