Fodbold nyheder

Inter vil hente Robin Gosens omgående

Af Philip Sinkbæk Jensen

Inter har tidligere forhørt sig omkring Atalantas tyske wingback, Robin Gosens, og nu tyder det på, at Inter vil gøre alvor af handlen allerede i dette transfervindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inter vil gerne hente Robin Gosens i Atalanta med det samme.


Den 27-årige tyske landsholdswingback har gjort stort indtryk på fodboldeuropa med sit offensive spil, hvilket ikke er gået Inter-ledelsen forbi, der ønsker at hente tyskeren inden at transfervinduet smækker i på mandag.

Ifølge Sky Sports Italia, så anser Inter Gosens som en forstærkning på et fremtidigt aspekt, og derfor er Inter interesseret i at hente Gosens nu selvom, at tyskeren sidder ude med en langtidsskade.

Gosens har ikke spillet kampe siden d. 29. september sidste år, hvor den målfarlige tysker måtte udgå i Champions League-kampen mod Young Boys med en skade i højre baglår. Skaden fik et tilbagefald i november, der forlængede restitutionstiden til april.

Robin Gosens kom til Atalanta fra Heracles i 2017. Det er blevet til 157 kampe for Atalanta med imponerende 29 mål og 21 assists til følge. Kontrakten i Bergamo udløber i sommeren 2023.

Mere om Robin Gosens

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE