Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Carl-Emil Bromose

Spurs jagter underskriften på Adama Traore, Newcastle vil handle ind hos konkurenterne, og Aubameyang afviser Saudi-Arabien. Her er tirsdagens engelske rygter:
Article image
Ritzau-Scanpix
Aston Villa-manager og tidligere Liverpool-kaptajn Steven Gerrard er interesseret i Liverpools Joe Gomez. (Football Insider)


Newcastle er interesseret i Manchester Uniteds Jesse Lingard og Brightons Yves Bissouma. (Mirror)

Arsenal-manager Mikel Arteta er en stor fan af Evertons Calvert-Lewin, men vil ikke forsøge at hente ham før til sommer. (Star)

Seks europæiske klubber er interesserede i at hente Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang, som forbliver uden for Artetas førsteholdsplaner. (Mirror)

Aubameyang har gjort det klart, at han ikke er interesseret i at flytte til Saudi-Arabien, hvor han er blevet sat i forbindelse med to klubber. (Star)

Tottenham er overbeviste om, at de vil fuldføre kontrakten på 177 millioner kroner af Wolves spanske kantspiller Adama Traore. Wolves vil have 221 millioner kroner for Traore, hvis kontrakt udløber i sommeren 2023. (Sky Sports)


I mellemtiden har Spurs åbnet forhandlinger med den franske klub Angers om at købe den 18-årige France U21-angriber Mohamed-Ali Cho, hvis tidligere klubber inkluderer Everton og Paris St-Germain. (Football Insider)

Manchester United har optrappet deres søgen efter en ny manager, med Paris Saint-Germain-cheftræner Mauricio Pochettino, Ajax-træner Erik ten Hag, Spaniens landstræner Luis Enrique og Sevillas Julen Lopetegui som kandidater. (Athletic)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik